Over Gerrie de Vries.

In juni 2011 ben ik begonnen met mijn eigen rijschool. Ik had al jaren de ambitie om dit vak uit te gaan voeren, Ik werk graag met mensen en vind het leuk om ze wat te leren, en door mijn affiniteit met auto’s en het verkeer, ben ik uiteindelijk begonnen met deze rijschool.

Tijdens het rijlessen is het belangrijk dat je een goede klik met je instructeur hebt. Ik ben een gemotiveerde en geduldige instructeur die zich focust op jouw ontwikkeling als aankomend bestuurder. Ik vind het belangrijk dat jij zo snel en goed mogelijk zelfstandig leert te rijden zodat je na het slagen zelf de weg op kan.

Een goed opgeleide instructeur

Wanneer je bij mij rijlessen neemt, krijg je les volgens de modernste methodes. Regelmatig ben ik zelf ook nog aan het leren en door middel van cursussen die ik volg krijg jij dus les volgens de modernste methodes.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in angstoverwinning. Een aankomend bestuurder die angst heeft voor het beginnen met rijlessen, kan ik goed helpen om dit te overwinnen. Maar ook diegenen die al een rijbewijs hebben, maar om wat voor reden dan ook angstig zijn geworden, kan ik goed helpen.

 

 

Benieuwd naar reviews over de rijschool?